SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
YSTADS SIMSÄLLSKAP

REGLER & RUTINER

För att kunna erbjuda en verksamhet med hög kvalité så krävs det en del regler som måste beaktas. Detta för att alla barn ska få samma möjlighet till en trygg miljö för lärande.

Här hittar ni information om de regler och rutiner som finns i Ystad Simsällskaps simskola

Vid varje terminsstart så erhåller varje barn ett band (svart) för att kunna passera in och ut på badet vid lektionstillfällena. Bandet delas ut första lektionstillfället vid badets reception av ledare från YSS.

Bandet fungerar för in- och utpassering samt att kunna låsa klädskåpet. Vid terminsslut ska bandet återlämnas till YSS vid sista lektionen.

Om inte band återlämnas så debiteras det 200 kr.


Avbokning samt återbetalning
Avbokning kan göras upp till 1 vecka innan kursstart.
Kursavgiften återbetalas med ett avdrag för 150 kr i adm avgift.
Avbokning som sker innan kursstart ( 1-7 dagar ) 75% av kursavgiften återbetalas samt avdrag 150 kr i adm avgift.
Senare avbokning. Ingen återbetalning
Medlemsavgiften återbetalas inte
 
Återbetalning vid frånvaro p.g.a. av sjukdom
Vid frånvaro eller sjukdom sker ingen återbetalning med undantag om frånvaron beror på långvarig sjukdom som kan bekräftas med läkarintyg och som innebär en sammanhängande frånvaroperiod på minst 5 veckor.
Kontakt med föreningen måste ske snarast möjligt dock senast 2 veckor efter sjukdomsperioden om det ska vara aktuell för ev kompensation. Medlemsavgift kan ej återbetalas


 
Våra sponsorer