SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
YSTADS SIMSÄLLSKAP

Vid läger eller övernattning, akutinformation
Läger el övernattningstävling
I Ystads Simsällskap har vi träningsläger vartannat år och vartannat år åker vi på övernattningstävling 1-2 ggr det året.

Läger:
Vi brukar åka två grupper tillsammans, A-B, C-D och E-F .
Vi åker lite längre, ibland ner i Europa och ca en vecka för de två övre grupperna och mellangrupperna åker antingen till Danmark eller en bit upp i landet 4-6 dagar och de yngre åker vi till närliggande kommuner såsom Simrishamn eller Sjöbo för närheten till er föräldrar om behov finns att hämta. I mellan och lägsta grupperna tar vi stor hjälp av föräldrasamverkan både för trygghet, hjälp med matlagning och annat.

Övernattningstävling:
Detta är ett ypperligt tillfälle för klubben att stärka sammanhållningen och vår familjära stämning då vi åker iväg hela klubben med simmare från A-F. Föräldrar brukar även här erbjudas att få följa med och om inte plats i bussen brukar föräldrar då själv köra. Vi brukar åka tidig fredag och komma hem sen söndag med undantag om det är en fredag-söndagstävling då vi kan behöva åka redan på torsdagskväll. Dessa tävlingar har varit både i Sverige, Danmark och även Tyskland.
 
Våra sponsorer