SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
YSTADS SIMSÄLLSKAP

Nedräkning inför årets stora tävling
2021-08-27 18:59
Två månader kvar till Ystad Grand Prix, 29-31 oktober, som i år har extra allt.

- Efter ett års covid-uppehåll är det äntligen dags för Ystad Grand Prix. I år är det även en del av Swedish Grand Prix samt VM-kval inför Abu Dabi, säger en förväntansfull chefstränare Malin Strömberg i Ystad simsällskap.

- I år är tävlingen bättre än någonsin med som vanligt snabba simmare, våra grymma speakers och dessutom har vi fått tillbaka ett saknat inslag i form av av webb-tv-kommentatorer av inga mindre än Eurosports och Simma.nu fantastiska Bosse Hulthén och Thomas Jansson. Detta vill ni inte missa, så boka in er 29-31 oktober i tävlingskalendern, hälsar Malin Strömberg.

 

Årets tävling genomförs över fem pass på förstklassiga Ystad Arena med start fredag kväll och därefter för- och eftermiddagspass lördag och söndag. På grund av covid19-pandemin har klubben gjort en riskanalys som innebär att tävlingen genomförs i A- resp B-finaler. 

 

Mer information och anmälan till Ystad Grand Prix finns här.

 

 
Våra sponsorer