SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
YSTADS SIMSÄLLSKAP

Tävlingslicens

Licens ger rätten att tävla

För att kunna delta i nationella tävlingar som är sanktionerade av Svenska Simförbundet i simidrotterna simning, konstsim, simhopp, vattenpolo och masters krävs en licens.

Föreningarna begär licens för sina tävlande i Octo och ansvarar löpande för uppdateringen av simidrottarnas kontaktuppgifter samt föreningens e-postadress.

Simidrottare ska endast ha en licens så länge denne representerar samma förening, oavsett om den tävlar i flera simidrotter.  Oberoende av om licensstatus i Octo anges till "aktiv" eller "ej aktiv" så ska inte någon ny licens begäras i Octo.

Vill simidrottaren byta förening, så görs anmälan om föreningsbyte och ev. betalning av avgift till Svenska Simförbundet som i Octo flyttar licensen till simidrottarens nya förening.

Underlaget för det aktuella årets licensavgifter, baseras på registrerade uppgifter i Octo per den 31/12 från föregående år. Licensavgifterna faktureras under januari månad och ska betalas senast sista februari.

Läs mer om licenshanteringen i www.tempusopen.se, här

 

Nuvarande licensavgifter

• 150 kronor för barn 12 år och yngre*

• 225 kronor för ungdom 13-16 år*

• 300 kronor för 17 år och äldre*

• 300 kronor för masterssimidrottare 

* ålderskategori bestäms av den ålder simidrottaren uppnår under debiteringsperioden.

 
Våra sponsorer